Web Analytics Made Easy - Statcounter

برنامه تلویزیونی «ماه در می‌زند» در تازه‌ترین قسمت خود میزبان ۲ بیمار مبتلا به ام‌اس بود که روایت خود از چالش زندگی با این بیماری را بیان کردند و از تاثیر «طلا و مس» گفتند.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از مشاور رسانه‌ای برنامه، «ماه در می‌زند» ویژه‌برنامه محرم و صفر شبکه دو که به طراحی و کارگردانی مریم نوابی‌نژاد روی آنتن می‌رود سه‌شنبه ۲۳ شهریور میزبان زینب آرش و حسین کاکاوند بود که توانسته‌اند از پس چالش زندگی با بیماری ام‌اس بربیایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محمد باباجان‌زاده همسر زینب آرش پس از روایت ماجرای ابتلای همسرش به این بیماری و تجربه شوک اولیه پس از فهمیدن این موضوع، در بخشی از برنامه از تاثیری گفت که فیلم «طلا و مس» بر قضاوت اطرافیان شان از این بیماری داشته است؛ «دقیقا ۶ ماه پس از پخش «طلا و مس» مشخص شد همسر من مبتلا به ام‌اس است. من در محل کار یا هر جای دیگر به هر کسی می‌گفتم همسرم به ام‌اس مبتلا شده با پیش‌زمینه‌ای که از آن فیلم داشت واکنشی نشان می‌داد که بیشتر دلمان خالی می‌شد.»

زینب آرش در طول دوران بیماری‌اش توان حرکتی و بینایی‌اش را از دست داده بود. او در روایتش آن زمان را اینطور توصیف کرد: تحت نظر پزشک بودم که چشمم بینایی‌اش را از دست داد. در عرض ۴روز دیگر هیچ چیز نمی‌دیدم. بعد از آن پزشکان گفتند که بیماری من ام‌اس است. اما خدا را شکر بعد از مدتی این حملات رفع شد و بینایی من برگشت. الان ۱۰ سال است که ام‌اس من کاملا خاموش است و هیچ مشکلی ندارم.

«ماه در می‌زند» هر شب ساعت۱۹ و تکرار آن روز بعد ساعت۱۲ روی آنتن شبکه دو می‌رود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برنامه ماه در می زند شبکه دو سیما طلا و مس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۰۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • اسامی ۵۳ نوجوان راه‌یافته به باشگاه قاف اعلام شد
  • آغاز طرح غربالگري بينايي کودکان 3 تا 6 سال دراستان کرمانشاه
  • آنتونی: رقم انتقالم به منچستریونایتد تاثیری روی عملکرد من ندارد
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • بیش از ۹۰۰ هزار نفر، زیر پوشش غربالگری سلامت قلب
  • هیچ مورد فوتی ناشی از مالاریا به ثبت نرسید
  • آیا لغو فرمان رشد در ایتالیا باعث سقوط فوتبال این کشور می‌شود؟ (زیرنویس فارسی)