Web Analytics Made Easy - Statcounter

همایون اسعدیان با اشاره به اینکه در طلا و مس تمام نیروهایمان را به کار گرفته بودیم تا یک تصویر واقعی سالم ایرانی را نشان دهیم، گفت: در جشنواره ونکوور کانادا وقتی ۲۰ دقیقه از نمایش فیلم گذشت تصورها بر این شد که دارند فیلمی عاشقانه می‌بینند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم همایون اسعدیان در مصاحبه تاریخ شفاهی خود در موزه سینما درباره اکران فیلم «طلا و مس» در جشنواره ونکوور کانادا گفته است "در یک ربع اول نمایش فیلم در سالن احساس می‌کردم که شاید به خاطر طلبه بودن، مورد نقد قرار بگیریم اما وقتی 20 دقیقه از نمایش فیلم گذشت تصورها بر این شد که دارند فیلمی عاشقانه می‌بینند و باعث خوشحالی من بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"

وی همچنین گفته است که برای نقش طلبه این فیلم مشاوری از "قم" داشته است که آقای رضاداد به او معرفی کرده بود تا برای مسائل طلبه‌ها به او مشاوره بدهد.

اسعدیان در این باره افزوده است " زمانی که خانه سیدرضا را می‌خواستیم بسازیم به طراح صحنه گفته بودم خانه را بچیند و از دوست طلبه‌مان که از قم می‌آمد خواستم نگاه کند و هرچه  به خانه یک طلبه شباهت ندارد را بگوید که او به خوبی ما را راهنمایی کرد. به طراح صحنه هم گفته بودم هیچ مخالفتی با او نکند و هرچه او می‌گوید، انجام بدهد. تمام نیروهایمان را به کار گرفته بودیم تا یک تصویر واقعی سالم ایرانی را نشان دهیم که نتیحه خوبی به دنبال داشت."

"طلا و مس" در سال 1389 در ایران اکران عمومی شد و اسعدیان درباره فروش این فیلم گفته است "در گیشه فروش خوبی داشت و یکی از پرفروش‌ترین فیلم‌ها در شبکه نمایش خانگی بود."

آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در 25 شهریورماه همان سال در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری فرموده‌اند "دویست سیصد نفر از هنرمندهای مطرح کشور در بخش‌های مختلف اینجا آمدند - پارسال بود یا کی بود - و با من ملاقات کردند. یک مقداری آنها صحبت کردند، یک مقداری ما صحبت کردیم. بعد من به نکته‌ای توی همان مجلس توجه کردم و همان‌جا هم گفتم اگر شماها که فیلمسازید یا هنرمندید یا بازیگرید یا کارگردانید، از من بپرسید که ما می‌خواهیم فیلم دینى درست کنیم، درباره‌ چه موضوعى فیلم دینى درست کنیم؟ فرض کنید در باب حجاب می‌خواهیم مثلًا فیلم بسازیم، محتواى این چه باشد، از کجا شروع کنیم، چى بیان کنیم به مردم؟ اعتقاد مردم را درباره‌ مسئله‌ توحید یا مسئله‌ نبوت یا مسئله‌ ولایت یا مسئله‌ ولایت فقیه یا مسئله‌ امام (رضوان اللَّه علیه) می‌خواهیم تقویت کنیم، موضوع و محتوا چه باشد؟ این آدمى که در محیط غیر دینى پرورش پیدا کرده، هرگز علم دین نخوانده، خیلى‌شان با قرآن آشنا نیستند، با نهج‌البلاغه و حدیث آشنا نیستند، چه می‌دانند چه باید بیاید در محتواى این فیلم‌ها. ما که می‌دانیم، باید آماده کنیم و کمک کنیم. وقتى ما توانستیم این فکرها را منظم کنیم، مرتب کنیم، منطقى کنیم، قابل فهم کنیم، باورپذیر کنیم، آن را در مجموعه‌هایى در اختیار گذاشتیم، این هنرمند وقتى می‌خواند، خودش تحت تأثیر قرار می‌گیرد. لذا هنرمندى که سابقه‌ دینى و ریشه‌ دینى دارد، انسان مى‌بیند فیلم خوبى هم اتفاقاً می‌سازد؛ که البته به‌ندرت مواردى پیش مى‌آید.پس کار ما است، کار روحانیت است که در این زمینه این کمبودها را برطرف کند."

کارگردان طلا و مس همچنین در مصاحبه خود گفته است "قبل از اینکه فیلم سینمایی بسازم با تهیه‌کنندگی منوچهر محمدی پنج مستند برای شبکه شاهد درباره خانواده شهدای اطراف روستاهای اصفهان ساختیم. با منوچهر محمدی سوار یک آمبولانس می‌شدیم و به روستاها می‌رفتیم. با 60 خانواده شهدا گفت‌وگو کردیم  از بین آنها پنج انتخاب کردیم و پنج فیلم مستند داستانی درباره آنها ساختم."

«طلا ومس» در سال 1390 نیز دو جایزه بزرگ چهاردهمین جشنواره فیلم "دین امروز" را با عناوین "در روح ایمان" و "جایزه هیأت داوری مجمع جهانی کاتولیک" دریافت کرد.

هیأت داوران این جشنواره در انگیزه اعطای جایزه به فیلم «طلا و مس» اعلام کرده بود "فیلم به مردی می‌پردازد که در میانه مشکلات زندگی از سویی و میل به تحصیل علوم دینی از سوی دیگر، در نهایت با بهره‌گیری از عشق، ایمان و امید به آرامشی عمیق و غنایی معنوی دست می‌یابد. فیلم در عین سادگی و با شیوه‌ای متقاعد کننده نشان می‌دهد که چگونه مشکلات روزمره زندگی می‌تواند انسان را به مسیری روحانی رهنمون سازد."

هیأت داوری مجمع جهانی کاتولیک نیز دلیل اهدای جایزه خود به "طلا و مس" را چنین عنوان می‌کند که "کارگردان ایرانی با استفاده از زبانی سینمایی که بر جوهر و ذات انسان تکیه دارد، نشان می‌دهد که ایمان را نه تنها در کتاب‌ها و مدارس، بلکه از آن بالاتر در زندگی و عشق یافت."

طلا و مس سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن را با بازی نگار جواهریان از بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر در سال 1388 و تندیس بهترین بازیگر زن نقش اول را از چهاردهمین جشن خانه سینما در سال 1389 به خود اختصاص داد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طلا و مس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۱۶۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانوان طلبه سنگربانان عرصه تربیت هستند

ایسنا/اردبیل امام جمعه نمین طلاب حوزه علمیه خواهران را سنگربانان عرصه تربیت دانست و به حمایت همه جانبه مراکز فرهنگی و آموزشی از این مجموعه دینی تاکید کرد.

حجت‌الاسلام‌ کریم اسدزاده، هشتم اردیبهشت در نشست ستاد پذیرش مدرسه علمیه فاطمه‌الزهرا(س) نمین که در محل دفتر امام جمعه این شهرستان برگزار شد، با اشاره به اهمیت نشر و ترویج معارف علوم دینی، گفت: بازتاب عملکرد حوزه‌های علمیه خواهران در پرورش نیروی انسانی در جامعه امری مهم و انکارناپذیر است.

وی با تاکید بر اهمیت حضور بانوان طلبه در تمامی عرصه‌های فرهنگی، تربیتی و اجتماعی افزود: امروزه وضعیت کنونی جامعه و هجمه‌های مختلف دشمنان، بسترسازی برای تحصیل در حوزه علمیه بانوان را بیش از گذشته ضروری کرده است.

امام جمعه شهرستان نمین بیان کرد: تربیت دینی، نقش مهمی در هدایت نسل حاضر و آینده دارد و به‌طور قطع تحقق این هدف با تحصیل در حوزه‌های علمیه خواهران میسر می‌شود.

حجت‌الاسلام اسدزاده اثرگذاری و عملکرد خواهران طلبه را ستودنی توصیف و اظهار کرد: مسئله جذب و پذیرش حوزه علمیه خواهران مسئله مهمی در زمینه پرورش بانوان فعال انقلابی و جهادی می‌باشد.

وی بانوان طلبه را سنگربانان عرصه تربیت دانست و تصریح کرد: نقش مراکز فرهنگی و آموزشی در حمایت مادی و معنوی از حوزه‌های علمیه خواهران در امر پذیرش بایستی پر رنگ باشد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • باید برای افزایش تولید نگاه‌ها ‌به خلیج فارس جذب شو‌د + فیلم
  • داوران جشنواره کن معرفی شدند
  • داوران جشنواره کن چه کسانی هستند؟
  • ۱۵۲ اثر به جشنواره « افتخار من» در مازندران ارسال شد
  • اعضای هیئت داوران جشنواره فیلم کن معرفی شدند
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ چیزی جز گوشی لازم نیست
  • عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام
  • تربیت طلبه، یک کار انبیایی از ناحیه خداوند است
  • بانوان طلبه سنگربانان عرصه تربیت هستند
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم نیست