Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، حبیب امین‌ز‌اده با اشاره به ظرفیت های بالای معدنی استان و قرارگیری منطقه در کمربند جهانی مس و طلا ، اظهار داشت: در حال حاضر در بخش معادن از نظر ذخایر معدنی رتبه یک کشوری و از نظرژئوفیزیکی در کمربند جهانی طلا و مس دنیا قرار داریم.

وی با بیان اینکه اغلب فعالیت‌های معدنی بعد از انقلاب ایجاد شدند و در حال حاضر از 735 معدن موجود در استان ، 400 معدن فعال داریم ، گفت : از ۵۷ نوع ماده معدنی شناخته شده کشور، ۳۲ مورد در استان ما موجود می باشد و این امر نشان ازتنوع مواد معدنی و محصولات حاصل از آن است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امین زاده با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری ( مدظله العالی ) در خصوص عدم خام فروشی مواد معدنی ، یکی از مهمترین راهبردهای اصلی وزارت صمت در سال جهش تولید و همچنین در سال ۱۴۰۰ را جایگزینی صنایع معدنی بجای صادرات نفت و توسعه صادرات غیر نفتی عنوان کرد و ادامه داد: در زمینه معادن و صنایع معدنی از ظرفیت و مزیت های عمده ای برخورداریم و در استان به سمت احصاء فرآیندهای معدنی، ایجاد واحدهای فرآوری در محل معادن و توسعه صنایع زیر مجموعه در این بخش پیش می‌رویم.

 اشتغال مستقیم  6 هزار نفر در معدن مس سونگون

وی اشتغال مستقیم نزدیک به 6 هزار نفر در معدن مس سونگون را فرصتی استثنایی برای اشتغال پایدار استان نامید و سایر معادن مس نظیر؛ باشماق، چشمه کنان و انجرد را مزیتی برای منطقه دانست و افزود : تلاش می کنیم با ایجاد واحدهای فرآوری در محل معادن و ایجاد ارزش افزوده و جلوگیری از خام فروشی به سمت صادرات محوری حرکت کنیم .

آذربایجان شرقی ؛ قطب سوم صنایع شیشه کشور

رئیس سازمان صمت استان ، ضمن اشاره به زیرساخت های ایجاد شده در زمینه تولید انواع شیشه و استفاده از ظرفیت مواد معدنی موجود در استان ، ادامه داد : آذربایجان شرقی با شهرک صنعتی تخصصی شیشه و به همت صنعتگران این عرصه قطب سوم صنایع شیشه کشور است .

وی مواد معدنی مورد نیاز صنایع فولاد، مس، شیشه و سنگ‌های تزئینی استان را به عنوان مزیت های مهم منطقه یاد کرد و بر استفاده از فرصت سرمایه‌گذاری در بخش‌های یاد شده تأکید کرد.

امین‌زاده سهم محصولات و مواد معدنی از صادرات غیرنفتی استان در سال جهش تولید را 26 در صد اعلام کرد و گفت: با این میزان صادرات، مواد معدنی و محصولات حاصل از آن، بعد از محصولات پتروشیمی، حائز رتبه دوم در کالاهای صادراتی استان شده است.

وی از اتمام مطالعات پهنه‌های جدیدی در استان خبر داد و افزود: پهنه‌های مربوط به ایمیدرو، مس سونگون و پهنه اهر اخیرا آزادسازی شده و زمینه واگذاری از طریق مزایده عمومی در مورد اکتشاف و بهره‌برداری سرمایه‌گذاران بخش خصوصی فراهم شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه مرحله اول مزایده معدن در آبان ماه سال جاری برگزار شد، گفت: مزایده دوم معدنی نیز در اوایل اسفند ماه برگزار خواهد شد و معادن پلی متال و معادن کانی‌های غیرفلزی فرصتی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی است.

وی از پیگیری جدی موارد مرتبط با معادن در مورد مسائل زیست محیطی و منابع طبیعی در جلسات تعامل با دستگاه‌های متولی خبر داد و اظهار داشت: رفع موانع تولید و حل مسائل این حوزه و تأمین زمینه سرمایه‌گذاری در این بخش از برنامه‌های مهم سازمان صمت استان در سال جاری بوده است.

امین‌زاده بر تداوم حمایت‌ها از توسعه معادن و صنایع معدنی تأکید کرد و گفت: میزان اشتغال حدود 20 هزار نفری در واحدهای معدنی استان، ظرفیتی بزرگ برای ایجاد اشتغال پایدار در منطقه است.

تداوم کمک‌های مؤمنانه در راستای طرح مواسات / حمایت از صنوف تولیدی و صنفی آسیب دیده از کرونا

رئیس سازمان صمت آذربایجان شرقی، با بیان اینکه در ارتباط با کرونا دو نوع تسهیلات حمایتی داشته‌ایم، اظهار داشت: کمک‌های مؤمنانه و بسته‌های معیشتی طی یکسال گذشته طی چندین مرحله با همکاری اصناف، بازاریان، فعالان اقتصادی، صنعتگران و تولیدکنندگان و جامعه بزرگ صنعت، معدن و تجارت استان تأمین و با تعامل سازنده و هماهنگی‌های به عمل آمده از طریق بسیج اصناف و نیروهای مردم نهاد در بین اقشار مختلف آسیب دیده از کرونا توزیع شد.

وی گفت: در خصوص واحدهای صنعتی بزرگ از طریق تسهیلات مصوب ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، اقدامات خوبی برای تأمین سرمایه در گردش و سرمایه ثابت مورد نیاز واحدهای مشکل‌دار انجام گرفت.

امین‌زاده همچنین از اعطای تسهیلات به واحدهای صنفی تولیدی و صنفی از طریق ستاد کرونا خبر داد و افزود: در این حوزه هم برای شاغلان و هم به ازای هر شاغل به واحدهای صنفی تولیدی و صنفی آسیب‌دیده از کرونا تسهیلات اعطا شد.

وی با اشاره به تداوم اعطای این تسهیلات، گفت: متولی این امر اداره کار استان بوده و با جذب 56 درصدی اعتبارات اختصاص یافته عملکرد خوبی در این زمینه داشته است و متقاضیان با ثبت نام در سامانه کارا می توانند از این تسهیلات بهره مند شوند.

انتهای پیام/60001

منبع: فارس

کلیدواژه: آذربایجان شرقی معادن طلا رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان شرقی تبریز خبرگزاری فارس فارس تبریز سنگ شیشه شهرک صنعتی فولاد سرمایه گذاری صادرات غیرنفتی پتروشیمی صادرات کالاهای صادراتی مواد معدنی اکتشاف وزارت صمت صنعتگران مقام معظم رهبری آذربایجان شرقی مواد معدنی امین زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۵۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ فرصتی برای امضای تفاهم نامه‌های دوجانبه و چند جانبه است

رحمتی گفت: یکی از ابتکارات وزارت کشور در سال جاری، برگزاری نمایشگاه معرفی زنجیره ارزش است که همه استان‌ها بتوانند ظرفیت هایشان را در معرض دید عموم قرار دهند.

وی افزود: آذربایجان شرقی یکی از استان‌های صنعتی کشور و در بسیاری از موارد دارای رتبه اول است.

وی بیان کرد: آذربایجان شرقی با هشت میلیارد تن، بیشترین ذخیره معدنی کشور را دارد.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: یکی از زنجیره‌های ارزش راهبردی برای آذربایجان شرقی، رنجیره ارزش صنایع معدنی است که در تولید کنسانتره و مس کاتدی در حال انجام طرح‌های عملیاتی هستیم.

رحمتی در ادامه به صنعت فرش اشاره کرد و گفت: در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ زنجیره کامل تولید فرش و صنایع دستی استان را به نمایش گذاشته ایم و در کنار آن زنجیره صنعت چرم، کیف و کفش نیز ارائه شده است.

وی ادامه داد: در آذربایجان شرقی ظرفیت بالایی در صنایع غذایی به ویژه شیرینی و شکلات وجود دارد و صادرات این محصولات نشان دهنده جایگاه این زنجیره ارزش است و اتفاق خوبی در این نمایشگاه برای شناسایی سرمایه گذاران در طول این زنجیره ارزش، افتاده است.

وی به توانمندی‌های بالای استان در حوزه گردشگری نیز اشاره کرد و افزود: آذربایجان شرقی در کنار صنایع، ظرفیت‌های گردشگری چشمگیری هم دارد.

استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: آذربایجان شرقی ظرفیت‌های بالایی در گردشگری تاریخی و طبیعی دارد که می‌تواند برای سرمایه گذاران خارجی و داخلی دارای جذابیت باشد و این ظرفیت‌ها در نمایشگاه اکسپو به سرمایه گذاران عرضه شده است.

رحمتی تشریح کرد: آذربایجان شرقی در حوزه تولید لوازم یدکی و قطعات خودرو دارای افتخارات ملی و بین المللی است و بر اساس تفاهمنامه امضا شده با سوریه، مقرر شد توجه ویژه‌ای به این موضوع شود تا بتوانیم سرمایه گذاری‌های مشترکی در این عرصه داشته باشیم.

وی ادامه داد: صنایع غذایی و صادرات آن از آذربایجان شرقی به کشور سوریه از دیگر محور‌های مهم این تفاهم نامه بود.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: برگزاری چنین نمایشگاه هایی، فرصت استثنایی برای معرفی ظرفیت‌های کشور برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی علاقه‌مند به سرمایه گذاری در کشورمان، فراهم می‌کند تا بتوانند با این استعداد‌ها آشنا شوند.

رحمتی بیان کرد: امیدواریم با حمایت و پشتیبانی‌های دولت به ویژه وزارت کشور و استانداران، شاهد رشد و تحول در همه استان‌ها باشیم.

رحمتی تاکید کرد: مهم‌ترین وجه تمایز نمایشگاه اکسپو با سایر نمایشگاه ها، تمرکز بر زنجیره‌های ارزش است که می‌تواند بهره وری را در صنایع ما بالا ببرد.

در سومین روز از نمایشگاه ایران اکسپو، تفاهمنامه همکاری اقتصادی و تجاری در سه محور مهم، مابین آذربایجان شرقی و سوریه با حضور وزیر کشور و استاندار آذربایجان شرقی به امضا رسید.

همچنین مراسم افتتاح واحد تولیدی انواع کفش ورزشی با سرمایه گذاری ۵ میلیون و ۵۴۲ هزار و ۵۰۰ یورویی برگزار شد.

 قرارداد همکاری با سرمایه گذار کشور ترکیه برای تولید جک تریلی دیگر تفاهم نامه‌ای بود که با حضور استاندار آذربایجان شرقی به امضا رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ فرصتی برای امضای تفاهم نامه‌های دوجانبه و چند جانبه است
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • رتبه دهم آذربایجان شرقی در تبدیل مجوز‌های کاغذی
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • ۲۸۹ محدوده معدنی استان آذربایجان غربی از طریق مزایده واگذار می‌شود
  • شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان‌غربی
  • واگذاری ۲۸۹ محدوده معدنی در آذربایجان غربی
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان غربی
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی در همدان می‌مانیم